SANTE introduceert FEMME scheerschuim voor vrouwen
SANTE Natuurcosmetica is klaar voor de zomer! Jij ook? De afgelopen jaren is het gebruik van scheerschuim  toegenomen. Ook de interesse voor natuurlijke cosmetica neemt sterk toe.  Alle reden voor SANTE om dit biologische scheerschuim voor vrouwen te  introduceren. SANTE is innovatief en loopt voorop als het gaat om  nieuwe trends.

                                              


Vrouwen scheerschuim

SANTE FEMME scheerschuim is een bijzonder mild en zacht scheerschuim, die de huid intensief verzorgt en beschermt tijdens het scheren. Natuurlijke plantaardige bestanddelen, zoals biologische schisandra en biologische aloë vera, kalmeren en verzorgen de gevoelige huid dankzij hun vochtinbrengende eigenschappen wat voor een optimaal zachte en gladde huid zorgt.
 - Frisse citrusachtige geur
 - Zeer geschikt voor de gevoelige huid
 - NaTrue & BDIH gecertificeerd
 - Veganistisch & glutenvrij Voor wie?

Femme scheerschuim is voor alle vrouwen:
 - die het belangrijk vinden er goed uit te zien 
 - die voorkeur hebben aan snel, pijnloos nat scheren
 - die scheerschuim gebruiken en die zich tevens willen verzorgen met natuurlijke ingrediënten
 - die i.v.m. allergieën geen scheerschuim konden gebruiken 
Kortom, geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de gevoelige huid

 

Over SANTE
SANTE is het jonge natuurcosmeticamerk voor de hele familie van het gerenommeerde cosmeticahuis LOGOCOS uit Duitsland. LOGOCOS is een van de toonaangevende leveranciers van betrouwbare natuurcosmetica. SANTE is innovatief, toont een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid en loopt voorop als het gaat om nieuwe trends. De cosmeticawordt op basis van de strikte criteria voor gecertificeerde natuurcosmetica volgens BDIH en NaTrue geproduceerd en vervaardigd onder uitgebreide kwaliteitscriteria, met respect voor het milieu en bescherming van dieren.  SANTE zegt niet voor niets: Care for yourself and the world around you!

terug