Nu ook TerraSana Zonnebloempasta

Nieuw: TerraSana Zonnebloempasta

De pasta is heerlijk op brood (helemaal met een klein laagje ahornsiroop) of als ingrediënt voor sauzen (als alternatief voor pindakaas in satésaus i.v.m.notenallergie), desserts en gebak....
 

100% zonnebloempitten

TerraSana Zonnebloempasta bestaat uit 100% zonnebloempitten. Deze pitten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden eerst versgebrand voordat we deze vermalen tot pasta. Het branden zorgt namelijk voor een authentieke smaak en versheid.
Zonnebloempitten zijn superlekker en bevatten voornamelijk onverzadigde vetzuren.
De zonnebloempasta is uitsluitend gemaakt van pure biologische zonnebloempitten … verder niets!

Uitgebreide notenpastalijn

De zonnebloempasta is de laatste aanwinst in de TerraSana notenpastalijn. Er zijn notenpasta’s in diverse smaken: pindakaas crunchy, fijne pindakaas, tahinsesampasta (deze 3 zijn verkrijgbaar met of zonder zeezout), hazelnootpasta, amandelpasta, witte amandelpasta, gemengde notenpasta, cashewnotenpasta en nu dus ook zonnebloempasta.

De notenpasta’s weerspiegelen TerraSana’s filosofie van hoogwaardige controle en biologische kwaliteit. “Onze pasta’s maken wij volgens eigen recept en in eigen huis. De smaak komt alleen van de noten, amandelen of zaden die we gebruiken want dat is het enige ingrediënt. Er wordt niets aan toegevoegd. We gebruiken geen suiker, vet of conserveringsmiddelen en garanderen dat onze producten vrij zijn van soja.
Het voordeel van interne productie is natuurlijk een nog betere controle op kwaliteit en smaak. En het is vers van de pers, want we leveren daarna gelijk uit.”

De notenpasta’s van TerraSana worden CO2-neutraal geproduceerd, dit dankzij de twintig zonnepanelen die op het dak geïnstalleerd zijn.  Zie filmpje over onze notenproductie

Terrasana’s notenpasta’s zijn niet alleen voedzaam, maar smaken ook geweldig! In broodjes en op toast, en ook in sauzen en dips.

terug