RTL4me met TerraSana Notenpasta, terugkijken?Afgelopen weken was TerraSana te gast bij het populaire lifestyle programma RTL 4me. Gemist? Geen probleem de uitzending kun je hier terugkijken. Waarom kijken? Omdat Trudy Pannekeet van TerraSana de pure notenpastalijn in hun nieuwe jasjes presenteert. Maar nog leuker, ze laat ook zien wat je allemaal met notenpasta’s kunt doen. 
 

Pure notenpasta’s 

Iedereen kent pindakaas. En wat doe je ermee? Je belegt er heerlijk je boterham mee. Maar heb je wel eens een andere notenpasta geprobeerd? Cashewnotenpasta? Of Amandelpasta? Of een mix van verschillende noten? 
 

Lekker variëren 

Notenpasta’s zijn natuurlijk heerlijk en heel gezond beleg voor op je brood, maar je kunt er ook eindeloos mee variëren. Doe eens een lepeltje 3-Mix (dat is de nieuwe gemengde notenpasta zónder pinda’s) door je havermout. Of waag je eens aan een Café Latte met witte Amandelpasta, mmm! Of bak bananenbrood of een taart met Hazelnootpasta. Da’s lekker en gezond. Dat is positive eating!
 

Smoothie met pure Pindakaas

Presentatrice Chimène van Oosterhout en Almar Fernhout van De Betere Wereld gaan voor de smoothie met pure pindakaas. Benieuwd wat ze ervan vinden en wat het recept is? Bekijk de uitzending!  
 
-       terugkijken op rtlxl.nl 
 

Over 4me 

In het TV programma 4me zijn gezondheid & lifestyle de belangrijkste onderwerpen. De Betere Wereld nodigt in elke uitzending een van haar biologische partners uit. Voor aankomende uitzending is TerraSana uitgenodigd om te vertellen over Positive Eating en over haar pure notenpasta’s.

4me, de betere wereld, notenpasta, terrasana

terug