RawSuperfoods door muesli
De heerlijke cacao-nibs of hennepzaad door je muesli? De gojibessen hadden we al toegevoegd aan onze biologische muesli, die reeds bestaat uit veel noten & zuidvruchten maar nu hebben we het uitgebreid met twee varianten; RAW Cacao muesli en RAW hennep muesli...
 

De dag starten met een voedzame maaltijd?

TerraSana muesli eigen fabrikaat zit boordevol granen, noten en zuidvruchten. Muesli bevat een flinke hoeveelheid vezels en is hierdoor meestal vetarm. Ideaal dus voor een dieet. Heerlijk met ahornsiroop en yoghurt. Of in combinatie met de onderstaande superfoods:
 

Voedzame vruchten?

Gojibessen worden wel gezien als de meest voedzame vruchten op aarde. Een handjevol per dag van deze kleine roodoranje besjes, dat smaakt als een kruising tussen cranberry en kers, is voldoende. 
 

"Voedsel van de goden"?

Cacao is het zaad van de vrucht van een in Midden- en Zuid-Amerika inheemse oerwoudboom. De Latijnse naam ‘theobroma’ betekent ‘voedsel van de goden’. De Maya’s en Azteken gebruikten cacaobonen als betaalmiddel. TerraSana heeft rauwe cacao in de vorm van bonen, stukjes (nibs) en poeder. 

www.terrasana.nl/superfood

terug