LOGONA mann

Voor iedere mann wat wils:

de nieuwe lijn verzorgende natuurcosmetica mann van LOGONA


Aan wie denken wij bij verzorgde mannen? David Beckham, George Clooney, Jude Law? Precies! Zij hebben iets met elkaar gemeen: hun openlijk getoonde interesse voor cosmetica.
Waarom altijd kiezen voor de klassieke producten die bij de parfumerie of drogisterij te krijgen zijn? Binnen de natuurcosmetica kunt u terecht voor vele reinigings- en verzorgingsproducten die u met een goed geweten kunt gebruiken.

Natuurlijke verzorging voor mannen

LOGONA mann – Nieuwe en verbeterde receptuur met de populaire, kruidige en mannelijke geur van edele houtsoorten.
De producten worden speciaal afgestemd op de behoeften van de mannenhuid. De mannenhuid is dikker en veerkrachtiger dan die van de vrouw. Het vereist evenwel ook effectieve, natuurlijke huidverzorging.
De bijzondere combinatie van bio-ginkgo* en bio-caffeïne* is de basis van deze nieuwe LOGONA mann serie. De producten zijn BDIH en NATRUE gecertificeerd**, veganistisch** en glutenvrij.

• Verbeterde receptuur
• Populaire geur
• Met waardevolle extrakten uit bio-ginkgo* en bio-caffeïne*
• BDIH en NaTrue gecertificeerd
• Veganistisch**
• glutenvrij

*) uit gecontroleerde biologische landbouw
**) uitgezonderd Scheercrème: BDIH-gecertificeerd en glutenvrij

LOGONA mann – Hoofdbestanddelen

Ginkgo Biloba blad extract

  • Verbetert de doorbloeding van de huid
  • Aktiveert de stofwisseling
  • Verstevigt en versterkt de huid

Caffeine

  • Uit biologisch verbouwde koffie
  • Werkzaam als radikalen‘vanger‘
  • Maakt de huid glad en hydrateert


Mannelijke geur

Kruidige en mannelijke geurmix van edele houtsoorten.
(spar en ceder)
30 jaar ervaring

LOGONA Naturkosmetik heeft al bijna 30 jaar speciale verzorgingsproducten voor mannen in het assortiment.

De vraag naar natuurcosmetica voor mannen stijgt: uit een enquête die het Britse onderzoeksbureau Mintel in september 2011 hield, is gebleken dat mannen heel kieskeurig zijn en bij voorkeur kiezen voor producten met natuurlijke bestanddelen.
Natuurlijk is trendy, zowel bij mannen als vrouwen, maar hun behoeften op het gebied van verzorgingsproducten verschillen.
De vrouwelijke huid heeft een andere structuur dan die van de man en vergt meestal een verzorgingsproduct waarin vet en vocht goed in balans zijn. De mannelijke huid heeft vaak lichtere producten nodig – producten met intensieve vochtinbrengende eigenschappen en bestanddelen die de huid beschermen en vitaliseren.

De lijn natuurcosmetica LOGONA mann is vernieuwd en omvat behalve de bekende verzorgende bestanddelen nu een aantal innovatieve toevoegingen.

Bio-ginkgo, een stof die in Azië al vele eeuwen bekend staat om zijn natuurlijke anti-aging-eigenschappen, bevat flavonoïden en beschermt de huid daarmee tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering. Het ginkgo-extract zorgt bovendien voor versteviging van de huid en het stimuleert de celvernieuwing. Alle LOGONA mann-producten bevatten bio-ginkgo-extract.Als ‘opkikkertje’ ter bevordering van de stofwisseling en doorbloeding van de huid, gebruikt LOGONA mann bio-cafeïne. Alle LOGONA mann-producten bevatten cafeïne.

Aangezien veroudering van de huid tot ontstekingen kan leiden, is de werking van zoethoutwortel als antioxidant heel belangrijk voor het anti-aging-effect. After Shave Balm, After Shave, Anti-Rimpel Fluid, Scheerschuim, Scheercrème en Deo Spray bevatten zoethoutwortel.

Hyaluronzuur is een zeer effectief vochtinbrengend middel en kan meer water binden dan iedere andere stof. Het resultaat: De huid is merkbaar gladder, soepeler en elastischer. After Shave Balm, After Shave, Anti-Rimpel Fluid, Bodylotion en Deo Spray bevatten hyaluronzuur.

Shampoo & Douchegel, Deo Spray, After Shave, After Shave Balm, Scheercrème, Bodylotion, Scheerschuim en Anti-Rimpel Fluid: acht producten die door een optimale combinatie van werkzame bestanddelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Nu met een aantrekkelijke nieuwe look.Nagenoeg alle producten zijn dubbel gecertificeerd (BDIH en NaTrue).

De producten zijn vrij van gluten en afgezien van de Scheercrème bovendien ook allemaal veganistisch.

Ook bij de verpakking van LOGONA staat duurzaamheid voorop. Alle vouwdoosjes zijn van FSC-gecertificeerde materialen.
# # #

Heeft u de nieuwe anti-verouderingslijn LOGONA Age Protection al gezien?

terug