Geschiedenis LOGONA

Logona, 35 jaar, natuurcosmetica, verzorging, natuurlijk, geschiedenis
De geschiedenis van het bedrijf LOGOCOS Naturkosmetik hangt nauw samen met de opkomst van de natuurvoedings- en natuurproductenbranche in Duitsland. Vandaag de dag is LOGOCOS een van de toonaangevende leveranciers van betrouwbare natuurcosmetica van o.a. de merken LOGONA en SANTE.

Het bedrijf werd in 1978 opgericht onder de naam Lorien Goods en handelt sinds 1985 onder de naam LOGONA. Aanvankelijk importeerde het een selectie aan natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten, die al snel werden vervangen door zelfontwikkelde recepturen en producten. Voor alle recepturen golden van begin af aan zeer strikte kwaliteitscriteria. Het concept van natuurlijke en ecologisch verantwoorde lichaamsverzorgingsproducten sloeg enorm aan en het assortiment werd steeds verder uitgebreid.

Het volledige assortiment van LOGONA omvat tegenwoordig meer dan 200 producten voor de dagelijkse verzorging, het gezond houden en mooier maken van het lichaam.

Ten aanzien van de ontwikkeling en productie van alle producten van LOGONA Naturkosmetik gelden strikte kwaliteitscriteria. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals plantaardige oliën, vetten en wassen, kruidenextracten en bloesemwaters of etherische oliën en aroma’s, afkomstig van biologische teelt of van in het wild geplukte planten.
Naast de zorgvuldige selectie van grondstoffen zijn ook de ecologische toleranties van elk product van groot belang: milieu- en grondstoffenbesparende productie, optimale afbreekbaarheid van de grondstoffen en eindproducten en het gebruik van herbruikbare verpakkingsmaterialen, in zo klein mogelijke hoeveelheden.

KWALITEIT WEKT VERTROUWEN
Bij het maken van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten moet zeer zorgvuldig worden omgegaan met de grondstoffen en eindproducten, aangezien kleine verontreinigingen grote productieschade kunnen veroorzaken. LOGONA Naturkosmetik werkt daarom volgens de GMP-norm (Good Manufacturing Practice), de farmaceutische productiestandaard. In het voorjaar van 1999 werd het concern LOGOCOS, waar LOGONA onderdeel van is, met succes aan een test volgens de milieu-auditverordening onderworpen.
 terug

Natuurcosmetica


Logona, shampoo, natuurlijke, verzorging, haar
Logona, gezichtsverzorging, droge en gemende huid, natuurlijke verzorging,
Logona, cremekleuring, haar, kleuren, shampoo, natuurlijk, plantaardig,
logona, age protection, rijpere huid, gezichtsverzorging, natuurlijk, biologisch