Plantaardige haarkleuring - 100% natuurlijk

haarverf, natuurlijk, logona, verzorging, haar, verf

Op het gebied van plantaardige haarkleuring staat LOGONA erg sterk. Als sinds 1985 stelt LOGONA de eerste planaardige haarkleuring zonder synthetische ingrediënten samen. In plaats van het haarverven op chemische wijze dat een aanval is op de haarstuctuur, legt de natuurlijke plantaardige haarkleuring van LOGONA een kleurlaagje om uw haar – een gezond alternatief voor het kleuren van uw haar. Tevens heeft LOGONA na tien jaar van onderzoek en ontwikkelingen in 2005 het innovatieve product creme kleuring op de markt gebracht. 


Geliefd sinds 1985 – LOGONA Plantaardige haarkleuring

LOGONA plantaardige haarkleurpoeder is een mix van fijn gemalen, kleurgevende planten, toegevoegd met tarwe-eiwit en waardevolle jojobaolie van gecertificeerde biologische landbouw. Het haar wordt op zorgvuldige wijze geverfd en tevens verzorgd. De Plantaardige haarverf poeders zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren; van licht blond tot fluweel zwart. Bovendien zijn de haarverf poeder met elkaar te mixen waardoor je mooi kunt spelen met een passende haarkleur. Klaar voor een kleine make-over?

De LOGONA plantaardige haarverf mengen met kokend heetwater en tot een romig mengsel roeren. Om de kleurintensiteit te versterken kunt u ook zwarte thee of koffie door het mengsel roeren. Het mengsel is gemakkelijk aan te brengen en druipt niet. Gelieve eerst aanbrengen als test op één haarstreng. 
 


Direct te gebruiken – LOGONA Color crème 

Het innovatieve LOGONA Color Crème maakt het haarkleuren extra gemakkelijk. Wereldwijd het eerste product op de markt en kan zonder te mengen met heet water direct worden gebruikt. Ook is voor het bijwerken van de uitgroei de crème bijzonder handig. LOGONA Color Crème is bestaat uitsluitend uit natuurlijke kleurstoffen zoals henna van gecertificeerde biologische landbouw zoals extracten uit walnootschillen, hibiskus, kassie, rabarberwortel, rode biet en andere plantaardige ingrediënten. Voor bijzonder zacht en mooi gekleurd haar. 

Deze praktische Color Crème heeft ook verschillende prijzen gewonnen waaronder de BioFack Innovatieprijs 2005 en tijdens de Vivaness 2008 de “Renner des Jahres’. Ook door de Öko-test werd de Color Crème als ZEER GOED beoordeeld (maart 2006, geteste kleur: Indian). 
 


Beide producten zijn te gebruiken kunnen gebruikt worden op droog of nat haar. Zorg er voor dat uw haar schoon is voor u uw haar gaat verven met LOGONA haarverf. Hoe schoner uw haar, hoe beter de verf hecht. Een advies: gebruik voor het verven, een haarspoeling van LOGONA om uw haar zo goed mogelijk te reinigen.

   

Plantaardige Haarverf producten                           Color Crème kleuring producten
 


In 4 stappen naar de perfecte haarkleur?

Met de LOGONA plantaardige haarkleuring kun je, van haarkleur veranderen of uw natuurlijke haarkleur meer kleur geven – dit is hoe het werkt. 

1. Voorbehandeling

Voor een optimale voorbehandeling van het haar adviseren wij het Color Plus voorbehandelingsproduct. Het Color Plus voorbehandelingsproduct, met mineralen en berkenblad extract, ontdoet het haar van resten verzorging- en stylingproducten, huidschilfers en extra vet. Bij een goede voorbehandeling wordt een beter kleurresultaat bereikt omdat de plantaardige haarverf zich beter kan hechten aan het haar. 
 2. Kleuren

LOGONA Plantaardige Haarverf Poeders gelijkmatig met haarverfkwast haarstreng per haarstreng aanbrengen of, bij de LOGONA Color Crème, direct uit de tube aanbrengen. Begin bij de haaraanzet en verdeel het vervolgens per haarstreng over de gehele lengte. Herhaal dit tot uw gehele haar is gedekt. Laat de plantaardige haarverf vervolgens, afhankelijk van de kleurintensiteit 15 minuten tot 2 uur inwerken. Vervolgens spoelt u het haar uit met warm water. 
 3. Nabehandeling

Voor de nabehandeling adviseren we een conditioner te gebruiken zoals de Color Conditioner  in plaats van een shampoo. De conditioner fixeert en intensiveert de kleur en glans van haar dat met LOGONA- haarverf is gekleurd. Direct na het verven aanbrengen en 5-10 min. inwerken. Hierna grondig uitspoelen. De Color Conditioner zorgt met klitzaadolie, betaïne en tarwe-eiwit voor een glanzende en een stralende kleur.
 4. Kleurverzorging

Om de glanzende en stralende kleur van de plantaardige haarkleur langer te behouden, adviseren we bij het wassen van uw haar de LOGONA kleurshampoo KamilleHenna of Hazelnoot. Met de kleurgevende plantenextracten in deze shampoos zorgt u voor een langer kleurbehoud. Tegelijkertijd wordt het haar verzorgd. Ook de natuurlijke haarkleur kan met deze kleurverzorgende shampoos opgefrist worden.  


Meer informatie haarkleuring, naar de perfecte haarkleur, verschil plantaardige en chemische haarverfveelgestelde vragen

Brochure LOGONA Haarkleuringterug

Natuurcosmetica


Logona, shampoo, natuurlijke, verzorging, haar
Logona, gezichtsverzorging, droge en gemende huid, natuurlijke verzorging,
Logona, cremekleuring, haar, kleuren, shampoo, natuurlijk, plantaardig,
logona, age protection, rijpere huid, gezichtsverzorging, natuurlijk, biologisch