FAQ -


Hoe kies je de juiste haarverfkleur? 

Omdat het resultaat van haarverven met plantaardige haarverf afhankelijk van ieders haartype is, is het verstandig, raadpleeg eventueel een kapper, uw natuurlijke haarkleur vast te stellen. (hoe fijner of lichter het haar, des te sneller en intensiever de aanhechting van het plantaardige haarverf aan het haar). Klik hier voor het haarkleurschema.   
 
 

Dekt de plantaardige verf ook mijn grijze haren?

Ja, onze plantaardige haarverven zijn ook geschikt voor het verven van grijs haar. Alleen de kleur zwart zal niet volledig dekken, deze dient alleen gebruikt te worden in combinatie met andere kleuren. Houd er rekening mee dat grijze haren altijd wat lichter uitvallen. Hoe grijzer uw haar is, hoe lichter het kleurresultaat. Wij adviseren altijd eerst een streng haar te testen voordat u uw gehele haar verft. Zo kunt u uitzoeken of u de gewenste kleur bereikt en voorkomt u teleurstellingen.
 

Hoe test ik de plantaardige haarverf eerst op één haarstreng? 

Als u voor het eerst uw haar kleurt met plantaardige haarverf adviseren wij eerste de verf aan de brengen op één haarstreng en het resultaat te bekijken. Hiervoor mengt u één theelepel haarverfpoeder met ca. 30ml kokend water of thee en roert u tot een glad mengsel. In het haarkleurschema staan alle haarkleuren van de LOGONA plantaardige haarverfpoeders en die u een oriënterend beeld kunnen geven van de haarkleurresultaten (afhankelijk van uw haartype/kleur). 
 
 terug

Natuurcosmetica


Logona, shampoo, natuurlijke, verzorging, haar
Logona, gezichtsverzorging, droge en gemende huid, natuurlijke verzorging,
Logona, cremekleuring, haar, kleuren, shampoo, natuurlijk, plantaardig,
logona, age protection, rijpere huid, gezichtsverzorging, natuurlijk, biologisch