Ingredienten LOGONA

Logona, Ingredienten, natuurlijke cosmetica, verzorging


LOGONA gebruikt uitsluitend natuurlijke plantaardige oliën en wassen. Paraffine en andere petrochemische derivaten, siliconen of geëthoxyleerde grondstoffen (PEG-verbindingen) komen er niet in.

LOGONA Natuurcosmetica bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of aroma’s. De geur wordt uitsluitend verbeterd met puur natuurlijke etherische oliën

Voor exacte ingrediënten van LOGONA Natuurcosmetica vindt u hieronder de PDF's met INCI's.
In de Index kunt u de pagina vinden waar het product staat dat u zoekt.


BDIH-keurmerk
Producten met het BDIH-keurmerk bevatten natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige oliën, vetten en wassen, kruidenextracten en bloesemwaters, etherische oliën en aroma’s van gecertificeerde biologische teelt of uit de vrije natuur. Afgezien van de zorgvuldige selectie van grondstoffen spelen de gevolgen voor het milieu van elk product een belangrijke rol, evenals de productieprocessen, die het milieu en zijn hulpbronnen zo min mogelijk moeten belasten. Ook de optimale afbreekbaarheid van zowel de grondstoffen als de eindproducten en een spaarzaam gebruik van recycleerbare verpakkingsmaterialen worden nauwgezet gevolgd.

Kwaliteitscriteria op een rijtje: 
 • Alle LOGONA-producten voldoen geheel aan de strenge eisen van de BDIH voor erkende natuurlijke cosmetica en dragen het BDIH-keurmerk. De BDIH is de Vereniging van Duitse Industrie- en Handelsfirma’s voor farmaceutica, gezondheidsproducten, voedingssupplementen en lichaamsverzorgingsproducten.
 • Waar mogelijk worden plantenextracten en oliën uit biologisch geteelde of in het wild geplukte planten gebruikt voor LOGONA Natuurcosmetica.
 • LOGONA gebruikt uitsluitend natuurlijke plantaardige oliën en wassen. Paraffine en andere petrochemische derivaten, siliconen of geëthoxyleerde grondstoffen (PEG-verbindingen) komen er niet in.
 • LOGONA Natuurcosmetica bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of aroma’s. De geur wordt uitsluitend verbeterd met puur natuurlijke etherische oliën.
 • Natuurlijke conserveermiddelen als etherische oliën worden gebruikt om de microbiologische veiligheid van de producten te garanderen. Alleen als het absoluut noodzakelijk is en in uitzonderlijke gevallen worden bepaalde conserveermiddelen voor voedingsmiddelen gebruikt, en die voldoen allemaal aan de BDIH-criteria.
 • Alle producten worden uitvoerig getest om een optimale huidverdraagzaamheid en werking te garanderen. Wij testen uitsluitend op vrijwillige testpersonen onder dermatologisch toezicht.
 • LOGONA producten en de ingrediënten waarmee ze worden gemaakt, worden niet op dieren getest.
 • Wij gebruiken beslist geen ingrediënten waarvan bekend is dat ze allergeen kunnen zijn.
 • De ontwikkeling en productie van LOGONA-producten zijn gebaseerd op een verantwoorde omgang met de grondstoffen die de natuur ons heeft gegeven.
 • Alle producten van LOGONA Natuurcosmetica zijn ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.
 • Met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van natuurcosmetica hebben wij de allerbeste, allernieuwste producten in huis.

Ingrediëntenlijst en ingrediënten lexiconterug

Natuurcosmetica


Logona, shampoo, natuurlijke, verzorging, haar
Logona, gezichtsverzorging, droge en gemende huid, natuurlijke verzorging,
Logona, cremekleuring, haar, kleuren, shampoo, natuurlijk, plantaardig,
logona, age protection, rijpere huid, gezichtsverzorging, natuurlijk, biologisch