Wat is het verschil tussen Plantaardige & Chemische haarverf?

plantaardige haarverf, chemische, verschil logona
 

LOGONA kwam als eerste met 100% natuurlijke plantaardige haarverf op de markt en is tot op de dag van vandaag de koploper. Ter bescherming van het milieu en ter bescherming van uw haar.


De LOGONA plantaardige haarverf verschilt aanzienlijk van de chemische haarverf. Kort gezegd, ontrekt chemische haarverf de natuurlijk haarkleur uit het haar en vervangt deze met een synthetische kleur. De natuurlijke haarkleur wordt hiermee volledig veranderd. Natuurlijke kleurpigmenten in het haar hebben een stabiliserende werking, welke door chemisch haarverf kan worden beschadigd en het haar snel dof en broos kan worden.


De LOGONA plantaardige haarverf kleurt het haar op bijzondere wijze omdat de verf niet tot de haarkern indrinkt maar een laagje om het haar heen legt. Zo wordt de haarstructuur niet aangetast – het haar wordt versterkt en krijgt tegelijkertijd meer glans en volume. De natuurlijke haarkleur van het haar zijn schijnt meestal nog door de plantaardige haarverfkleuring. De uiteindelijke kleur wordt bepaald door de interactie tussen uw natuurlijke haarkleur en de gekozen plantaardige haarverf. 100% natuurlijk. 100% individueel.  
 

Plantaardige haarverf en permanenten 

Over het algemeen adviseren wij het haar na een permanent gewoon te kleuren, dan kan de plantaardige kleuring volledig zijn werkt doen en verzorgd het gelijk de aangetaste haarstructuur. 
 

Plantaardige haarverf en chemische haarverf

Wanneer plantaardige haarverf met chemische haarverf wordt gecombineerd; kan er een verkeerde haarkleur uitkomen. Daarom adviseren wij om altijd de haarverf eerst te testen op een haarsteng. 
 

Plantaardige haarverf en grijs haar

In principe zijn LOGONA plantaardige haarverfkleuren geschikt voor grijs haar. Het helemaal wegtoveren van grijze haren gaat echter niet. Op grond van uw eigen haarconditie zijn grijzen haren ook na een plantaardige haarverf lichter dan de niet grijze haren. Er ontstaat bij een kleuring met plantaardige haarverf een hele natuurlijke kleurnuance.
 

Plantaardige haarverf en Highlights 

Highlights zijn met de LOGONA Plantaardige Haarverf niet mogelijk, omdat dat alleen met haarbeschadigende chemicaliën zoals waterstofperoxide kan worden gerealiseerd. 
 

Natuurlijke plantaardige haarverf van LOGONA

De natuurlijke plantaardige haarverf van LOGONA is beschikbaar als LOGONA plantaardige Haarverf Poeder en als het innovatieve en gebruiksvriendelijke LOGONA Crème kleuring. Alle LOGONA plantaardige haarverfkleuren zijn vrij van synthetische kleur-, geur-, en conserveringstoffen zoals peroxiden, ammoniak en overige chemische substanties.  


Meer informatie haarverf, naar de perfecte haarkleur, verschil plantaardige en chemische haarverf of veelgestelde vragen
 terug

Natuurcosmetica


Logona, shampoo, natuurlijke, verzorging, haar
Logona, gezichtsverzorging, droge en gemende huid, natuurlijke verzorging,
Logona, cremekleuring, haar, kleuren, shampoo, natuurlijk, plantaardig,
logona, age protection, rijpere huid, gezichtsverzorging, natuurlijk, biologisch