Instant Miso-soep

TerraSana Instant Misosoep is zeer geschikt voor een snelle lunch en een gezond tussendoortje. Snel, want je hoeft er alleen maar heet water aan toe te voegen. Gezond, want het is gemaakt van volwaardige biologische ingrediënten. Het is ook een prima basis voor soepen en sauzen. Deze instant misosoep is gemaakt van ongepasteuriseerde biologische gerst- en bruine rijstmiso en mineraalrijke zeegroenten.

Het houdt je scherp!
TerraSana instant misosoep is ideaal voor onderweg en op vakantie. Op ieder terras kun je wel heet water bestellen, instant miso erbij en genieten maar. Het is een uitstekend alternatief voor frisdranken en fruitsappen. Met misosoep creëer je even een momentje voor jezelf. 

Miso
Smaakvol, hartig, licht verteerbaar en 100 % plantaardig. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van miso. Een uniek, traditioneel voedingsmiddel uit Japan, waar miso wordt beschouwd als een gift van de goden en als een krachtige bouwsteen voor de gezondheid. Net als yoghurt bevat ongepasteuriseerde miso enzymen en melkzuurbacteriën.

Handige verpakkingen
TerraSana instant misosoep is verkrijgbaar in handige verpakkingen van één portie en in een voordelige 200 grams verpakking.

Krachtig en plantaardig
Miso of sojapasta is het resultaat van een langzame fermentatie van sojabonen, granen en zeezout. Tijdens het maandenlange rijpingsproces worden de oorspronkelijke nutriënten zoals eiwitten, koolhydraten en olie afgebroken tot direct opneembare bouwstenen (o.a. aminozuren en enkelvoudige suikers). Het resultaat van het rijpingsproces is een krachtige, lichtverteerbare smaakmaker. Je gebruikt miso o.a. ter vervanging van (vlees)bouillonblokjes in soep.

Moderne productiemethode
TerraSana Instant misosoep wordt gemaakt met de moderne vriesdroogmethode*. Het subtiele aroma en de volle smaak blijven volledig behouden. Verder worden er kleine hoeveelheden zeegroenten (wakame en kombu) toegevoegd. Dat is alles. Een 100% plantaardige, krachtige instant soep.


* De voordelen van vriesdrogen
Tijdens het vriesdroogproces wordt er bij een zeer lage temperatuur water onttrokken aan de miso, waardoor kostbare enzymen niet kapot gaan. De oorspronkelijke structuur, smaak en aroma blijven behouden. Omdat het eindproduct zeer weinig water bevat hebben schadelijke micro-organismen er geen vat op.


terug